برای عفونت سوراخ گوشواره چه باید کرد
برای عفونت سوراخ گوشواره چه باید کرد ؟ عفونت سوراخ گوشواره یکی از جمله عفونت هایی است که باید به آن توجه زیادی داشت چرا که ممکن است باعث درد و مشکلاتی در گوش شما گردد.
عموما این اتفاق زمانی می افتد که شما یا گوشتان را سوراخ کردید یا از پیرسینگ های گوش استفاده کرده اید و یا گوشواره شما کشیده شده و باعث ایجاد زخم در دیواره سوراخ گوش شما شده و به دلیل آلوده بودن دست ها و یا بدلیجات و یا محیط باعث ایجاد بروز عفونت در گوش شما گردیده است.
اگر احساس می کنید که گوش شما یا فرزندتان خیلی حساس است در زمان سوراخ کردن گوش و یا پیرسینگ گوش خیلی دقت کنید که محیط و دستها و ابزارها کاملا استریل باشند.
زمانی که گوشتان را برای گوشواره سوراخ می کنید و گوشواره را در آن میگذارید و یا پیرسینگ گوش انجام می دهید ممکن است دستهای شما یا خود بدنه گوشواره آلوده به باکتری های اطرافتان بوده و همین مسئله باعث می شود که گوش شما عفونت کند.
یکی دیگر از علائم عفونت سوراخ گوشواره هم این است که از گوشواره هایی استفاده کنید که جنس نامرغوب باشند و در لاله گوش شما دچار زنگ زدگی شوند.بنابراین انتخاب یک گوشواره با جنس خوب می تواند در پیشگیری از بروز این مشکل بسیار موثر باشد.استفاده از بدلیجات و زیورآلات استیل می تواند خیلی در برابر بروز حساسیت های شدید و یا پارگی و زنگ زدگی از گوش شما محافظت کند.
در صورتی که علائم زیر را داشته باشید احتمال زیاد گوش شما عفونت کرده است:
- ورم
- قرمزی
- درد
- حساسیت
- سوزش
- خارش
- ترشحات زرد رنگ و سبز رنگ
بنابراین مهم ترین عامل ایجاد عفونت در گوش ها استفاده از دستها و یا دستمال و وسائل آلوده و کثیف می باشد.بنابراین سعی کنید از این به بعد قبل از انداختن گوشواره در گوش به خصوص در گوش کودکان از تمیز بودن محل سوراخ و دستها و همچنین بدلیجات و زیورآلات تان مطمئن شوید.
زمانی که احساس کردید گوشتان دچار عفونت شده است از درآوردن گوشواره خودداری کنید مگر اینکه به پزشک مراجعه کرده باشید و پزشک از شما خواسته باشد که اینکار را انجام دهید.دلیل اینکه نباید گوشواره را در آورید این است که در صورت درآوردن گوشواره سوارخ گوش بسته می شود و صورت بسته شدن سوراخ گوش ممکن است عفونت سریعتر در لاله گوش سرایت کند.چرا که زمانی که در سوراخ گوش شما گوشواره قرار دارد خود مانعی برای انتشار بیشتر عفونت در گوش می شود و ترشحات از روی بدنه گوشواره به بیرون هدایت می شوند.
قبل از اینکه مجددا به گوشتان دست بزنید حتما قبل از آن دستهایتان را استریل و تمیز کنید و به هیچ عنوان مجددا با دستهای آلوده به گوشتان دست نزنید چرا که محل عفونت باز شده و به سرعت آلودگی های اطراف را به خود جذب می کند.
در صورتی که از گوش شما ترشحاتی بیرون می آید با یک دستمال تمیز و استریل و بادستهای تمیز سعی کنید ترشحات را بیرون بکشید و سوراخ گوش را تمیز کنید.این تنها کاری است که شما در منزل می توانید انجام دهید.
بعد از آن بهترین کار این است که خودتان را به یک پزشک برسانید.در این زمینه اصلا تنبلی نکنید،حتما نیازی نیست نزد یک فوق تخصص پوست بروید بلکه کافیست به نزدیکترین درمانگاه یا اورژانس مراجعه کنید چرا که عفونت سوراخ گوشواره یکی از عفونت های رایج بوده و پزشکان عمومی و تکنسین ها و پرستاران اورژانس نیز می توانند شما را در این زمینه کمک کنند و با چند روز استفاده از پماد به راحتی بر طرف می گردد.
در صورتی که به پزشک هم دسترسی ندارید می توانید از داروخانه های شبانه روزی پمادهای مخصوص عفونت گوش را تهیه نمایید.کافیست از متخصصان پوست داروخانه ها سوال نمایید و آنها شما را راهنمایی خواهند کرد.
از آنجایی که ما در زمینه پزشکی هیچ تخصصی نداریم هیچ دارویی را هم پیشنهاد نمی دهیم و شما هم سعی کنید از پزشکان و داروسازهای داروخانه ها این مورد را پیگیری نمایید و به حرف دوستان و آشنایان و … نباشید چرا که ممکن است باعث پیشرفت عفونت و ایجاد مشکلات جدی تری برای شما یا فرزندتان گردد.
لطفا نظر ها و پیشنهادهاتون رو زیر همین پست بیان کنید.با تشکر
[ratings]